fransförlängning

Syntetfransar limmas på var och en av dina egna fransar. De finns i olika längder, tjocklekar och böjar. Långa, fylliga, naturliga eller glamourösa fransar? Vi kommer tillsammans överens om vad som passar dig.

naturliga fransar

En naturlig frans har en livslängd på ca 2 månader och de flesta har ca 150 fransar per öga. Man har alltid fransar i olika växtfaser och tappar ca 1-5 fransar varje dag. Under vår och höst tappar man mer fransar än vanligt pga att de byts ut för att passa det kommande klimatet.

återbesök

Efter 3-4 veckor behöver du boka ett återbesök oavsett hur många fransar du har kvar, eller en tid för professionell borttagning. Fransarna som har växt ut långt behöver tas bort/bytas ut, och de fransar som är nya fylls på.

sliter det på fransarna?

Om du går till en professionell fransstylist som sätter rätt vikt på varje frans samt att du följer eftervården sliter fransförlängningen ej på dina egna fransar.

rengöring

Det är viktigt att tvätta fransarna morgon och kväll. Hudrester, olja från huden, damm, bakterier, sömngrus, svett, makeup och tårvätska samlas på fransarna eftersom ögonfransarna är till för att skydda ögonen. Smink- och smutsrester stelnar på huden och fransarna om man slarvar med rengöringen vilket leder till en försämrad kvalité på dina egna ögonfransar. Fransförlängningen håller mycket bättre om man rengör fransarna regelbundet. Man minskar även risken för infektioner och ögonsjukdomar. Jag rengör dina fransar inför varje påfyllning men vill även att du kommer med helt rena fransar för att fransarna ska få den bästa förutsättningen att hålla bra.

steg för steg

Pumpa ut ordentligt med skumrengöring. Täck fransarna och ögonlocken med skummet. ”Massera” runt skummet med en pensel. Skölj sedan bort skummet med ljummet vatten. Håll sedan lite papper eller en ren handduk mot fransarna tills de blir torra. Dra upp ögonlocken med ett finger för att kontrollera i spegeln att fransraden är helt ren. Borsta sedan fransarna ovanifrån.

produkter

Det räcker inte att använda vatten på fransarna. Man måste använda en rengöring som lukrar upp smuts och avlägsnar olja. På salongen kan du köpa fransrengöringar i olika storlekar och dofter. De kan användas till hela ansiktet. Fluffiga rengöringspenslar som kommer åt mellan fransarna finns även att köpa till din rengöring, likaså borstar med hygieniska skydd.

prislista

Volymfransar
Nytt set 120 min  1.600 kr
Prova-på set 60 min  750 kr
Snabbfix 40 min  450 kr
Liten påfyllning 60 min  650 kr
Mellan påfyllning 75 min  800 kr
Stor påfyllning 90 min  900 kr

Singelfransar / Flatlash / Blackdiamond 
Nytt set 100 min  1.300 kr
Prova-på set 60 min  700 kr
Snabbfix 30 min  300 kr
Liten påfyllning 60 min  600 kr
Mellan Påfyllning 75 min  750 kr
Stor påfyllning 90 min  850 kr

Borttagning av fransförlängning
Borttagning
20 min  200 kr
Borttagning + keratinbehandling 30 min  300 kr