fransar & bryn

utbildning

 singelfransar

volymfransar

lashlift

browlift

utbildningar i västerås city

Bokning och betalning sker via Niva Lashes – klicka på boka-knapparna nedan. Välj sedan Västerås och datum efter överenskommelse. Jag är flexibel med datum och kan hålla utbildningar både på helger samt vardagar.

Fransstylist grund- utbildning singel & volym

21900 kr inklusive startkit

värde ca 7000 kr.

Delbetalning från 1039 kr/månad. 

 

Detta är den optimala utbildningen för dig som vill bli en fullfjädrad Fransstylist. Här lär du dig grunderna i både singel och volymteknikerna i samma utbildning och dessutom ingår härdplastutbildning.

Utbildning:

Innan utbildningen startar kommer du att få ta del av härdplastutbildning online, du lyssnar, läser och svarar på frågorna. Detta ska vara gjort innan utbildningens första dag.
3 sammanhängande dagar på skolan fulla med teori och praktisk övning på dockor och modeller.
Övning på egen hand. Med onlinecoaching av din lärare.
Praktikdag på skolan, här går vi igenom hur långt du har kommit, vad du behöver öva mer på, om det har dykt upp några frågor och funderingar.
Egen övning fortsätter.
Provdag innebär att du kommer till din skola och gör 3 prov; ett teoretisk, ett praktisk singelfransar och ett praktiskt volymfransar. Vid godkända prov erhåller du dina certifikat och kan titulera dig färdig Fransstylist. Om du inte vill göra alla 3 proven samma dag så går detta självklart att dela upp.

Under hela utbildningen har du stöd och coachning av din lärare, du kan skicka bilder för feedback och hjälp.

Det ingår ett stort startpaket med alla produkter du behöver, värde ca 7000:-, internationellt certifikat, elevrabatt hos Nivalashes.com, tillgång till vår elevgrupp där du kan få hjälp av andra elever men också av alla teamets lärare och livstids support.

Vid avbokning senare än 2veckor innan kursstart sker ingen återbetalning. Får du förhinder och behöver byta datum, kontakta oss så hjälper vi dig.

Anmälningsavgiften på 4500:- återbetalas ej.

Lashlift & Browlift Komboutbildning

8499 kr inklusive startkit

värde ca 5000 kr.

Delbetalning från 260 kr/månad. 

 

Lashlift och Browlift är en match made in heaven. Dessa behandlingar går utmärkt att göra var för sig men är också fantastiska att göra samtidigt, ett naturligt stylat helhetsresultat. I denna utbildning lär du dig båda teknikerna var för sig men också hur du gör de samtidigt.

Utbildning:
9.00-17.00
9.00-11.00 Teori: Dagen startar med genomgång och produktgenomgång.
11.00-12.00 Demo: Vi visar och berättar hur behandlingarna går till, passa på att ställa frågor.
12.00-12.30 Lunchpaus: Ta med mat. Kyl, frys, micro finns hos alla våra lärare.
12.30-14.30 Arbete på modell 1: Lashlift och Browlift, görs separat.
14.30-16.30 Arbete på modell 2: Lashlift och Browlift, görs som en kombo.
16.30-17.00 Genomgång och avslut.

Ett stort startpaket ingår med alla produkter du behöver, till ett värde av ca 5000:-
Efter utbildningen får du internationella certifikat i Lashlift och Browlift.

 

Anmälan är bindande och återbetalas ej, vid förhinder löser vi ett nytt datum till dig.

Vidareutbildning Volym (förkunskap singelfransar)

9500 kr inklusive startkit

värde ca 3500 kr.

Delbetalning från 467 kr/månad. 

 

Vidareutbildning i Volymfransar.

För dig som redan jobbar med singelfransar och vill utvecklas. Volymfransar är den senaste och mest populära franstekniken att jobba med. Här lär du dig alla grunder för att få till det perfekta fluffet som ger kunden en hållbar och snygg förlängning.

2 dagar på skolan med teori och praktisk övning på modeller
Praktik på egen hand
Praktiskt prov på skolan

I utbildningen ingår ett stort startpaket till ett värde av ca 3500:-, internationellt certifikat, elevrabatt i shoppen och livstids support.

Utbildningen är ej avbokningsbar, vi förhinder hjälper vi dig att hitta ett nytt datum.

Volymfransar

13499 kr inklusive startkit

värde ca 3500 kr.

Delbetalning från 652 kr/månad. 

 

Detta är en grundutbildning i volymfransar, här lär du dig grunderna i fransförlängning. Denna utbildning kräver inga förkunskaper. Utbildning i singelfransar ingår inte i denna utbildning.

Härdplastutbildning ingår.

Utbildningen är på 2 +1+1 dagar.

Innan utbildningen startar kommer du att få ta del av våra Härdplastutbildning online, du lyssnar, läser och svarar på frågorna. Detta ska vara gjort innan utbildningens första dag.
2 sammanhängande dagar på skolan fulla med teori och praktisk övning på dockor och modeller.
Övning på egen hand. Med onlinecoaching av din lärare.
Praktikdag på skolan, här går vi igenom hur långt du har kommit, vad du behöver öva mer på, om det har dykt upp några frågor och funderingar.
Egen övning fortsätter.
Provdag innebär att du kommer till din skola och gör 2 prov; ett teoretisk och ett praktisk volymfransar. Vid godkända prov erhåller du ditt certifikat och kan titulera dig färdig Fransstylist.

Under hela utbildningen har du stöd och coachning av din lärare, du kan skicka bilder för feedback och hjälp.

Det ingår ett stort startpaket med alla produkter du behöver, värde ca 3500:-, internationellt certifikat, elevrabatt i shoppen, tillgång till vår elevgrupp där du kan få hjälp av andra elever men också av alla teamets lärare och livstids support.

Vid avbokning senare än 2veckor innan kursstart sker ingen återbetalning. Får du förhinder och behöver byta datum, kontakta oss så hjälper vi dig.

lashlift

4999 kr inklusive startkit

värde ca 3250 kr.

Delbetalning från 260 kr/månad. 

 

Detta är en utbildning i Lashlift, en snabb och smidig behandling där vi jobbar med de naturliga fransarna. Vi ger fransarna en snygg böj så att kunden får en piggare look och slipper använda fransböjare.

LashLift är en av våra mest populära behandlingar. Våra produkter är tillverkade i Europa och är skonsamma, cruelty free och veganska.

Utbildning:
Teori
Demo
Modell 1
Modell 2

I utbildningen ingår ett stort startpaket till ett värde av ca 3250:-, internationellt certifikat, elevrabatt i shoppen och livstids support.

 

Kursavgiften är ej återbetalningsbar, vid förhinder så hittar vi ett nytt datum.

singelfransar

13499 kr inklusive startkit

värde ca 5000 kr.

Delbetalning från 652 kr/månad. 

 

Detta är en grundutbildning med endast singeltekniken. Här lär du dig grunderna i fransförlängning, hur man jobbar säkert både för dig som stylist och för kunden.

Utbildningen är på 2+1+1 dagar – 2 dagar på skolan, övning på egen hand, 1 praktikdag på skolan, övning på egen hand, 1 provdag på skolan med teoretiskt och praktiskt prov. Vid godkänt prov erhålles ett internationellt certifikat för Fransstylist.

I utbildningen ingår även Härdplastutbildning.

Startpaket till ett värde av ca 5000:-, innehåller alla produkter du behöver för att arbeta.

 

 

Anmälningsavgiften är 4500:- och återbetalas ej (denna är inbakad i priset), avbokning ska ske senast 2v innan kursstart. Vid sjukdom/förhinder kan vi flytta till andra dagar.

browlift

4499 kr inklusive startkit

värde ca 2550 kr.

Delbetalning från 237 kr/månad. 

 

Utbildning i den populära behandlingen Browlift.

En halvdagsutbildning där du lär dig tre olika sätt att styla brynen på med hjälp av en Browlift, behandlingen som har tagit folket med storm, alla vill ju ha perfekt formade bryn.

Utbildning:
Teori
Demo
Modell 1
Modell 2
Genomgång och avslut

Stort startpaket till ett värde av ca 2550:- ingår. Efter avslutas utbildning erhålls ett internationellt certifikat, elevrabatt i shoppen och livstids support.

 

Anmälan är bindande och återbetalas ej, vid förhinder löser vi ett nytt datum till dig.

Personlig coachning

Under hela utbildningen får du stöd och coachning och kan skicka in bilder för feedback. Detta gäller även efter avslutad utbildning. Om du behöver hjälp är du alltid välkommen att höra av dig eller komma tillbaka till salongen för praktik.

rebecca hallström, lärare

Jag har jobbat i skönhetsbranschen sedan 2010 och var en av de första som började jobba med fransförlängning i Västerås.

Sedan dess har jag fortsatt att vidareutbilda mig och hålla mig uppdaterad inom det senaste i branschen.

Bryn och fransar gör så mycket för ansiktet därför älskar jag att utföra och lära ut just de behandlingarna.

Som lärare vill jag att du ska känna dig trygg och få den hjälp och guidning du behöver både under och efter utbildningen. Utbildningarna hålls i min salong i Västerås CIty.

Varmt välkommen!

niva lashes

Jag är stolt lärare för Niva Lashes som grundades 2012 och levererar förstklassiga produkter. Efter en utbildning här erhåller du elevrabatt i Niva Lashes webbshop samt tillgång till Niva Lashes supportgrupp.

 

bli certifierad

I alla utbildningar ingår det stora startkit med allt material du behöver för att kunna börja jobba. Du erhåller nationella certifikat och livstids support.

skicka ett meddelande