UTBILDNINGAR

Lashlift • Browlift • lash & Browlift
• Färg- och form av bryn & fransar
• Fransförlängning • Volymfransar

Jag som håller i utbildningarna har 11 års erfarenhet utav branschen och håller mig ständigt uppdaterad inom nya tekniker m.m. För att du ska få chansen att utvecklas så mycket som möjligt tas endast en elev per kurstillfälle emot så att utbildningen kan läggas på din egen nivå. Certifikat tilldelas efter godkänd utbildning, antingen får du certifikatet i handen direkt efter utbildningen eller så kan komplettering och övning hemma krävas innan du får ditt certifikat. För mig är det viktigt att du lär dig att utföra respektive behandling på ett korrekt och professionellt sätt, därför erbjuder jag dig support under och efter avslutad kurs. Varmt välkommen att boka in din nästa utbildning hos mig!


Utbildningsdatum: Sker löpande vid förfrågan. Utbildningar hålls mån-sön.
Bokning: Använd formuläret längst ner på denna sida.

BROWLIFT / BROWLAMINATION

Browlift är en av de absolut hetaste trenderna just nu. Med hjälp av permanentvätskor och keratin skapar man fylliga, välformade bryn. I utbildningen ingår även klassisk färg- och form av bryn. Du får lära dig olika tekniker & designer på bryn. Utbildningen börjar med teori och demonstration av en browlift utförd av läraren och avslutas med att du får arbeta på en modell.

  


Pris: 3500 kr ink moms och startpaket.
Förkunskaper: Inga
Kurslängd: 1 dag

 

LASHLIFT

Lashlift är en behandling där man permanentar fransarna till en önskad böj. Därefter färgas fransarna samt behandlas med keratin som är vårdande och ger fyllighet till fransarna. Du får lära dig olika tekniker att jobba på samt olika designer. Utbildningen börjar med teori och avslutas med att du får arbeta på en modell.

Pris: 4500 kr ink moms och startpaket.
Förkunskaper: Inga
Kurslängd: 1 dag

  

KOMbinerad lashlift & browliftutbildning

Att erbjuda både lash- och browlift är det ultimata lyftet för dina kunder. Dessutom sparar du tid på att göra båda behandlingarna samtidigt. Medans permanentvätskorna verkar på fransarna, kan du jobba med brynen och tvärtom. Du får lära dig olika tekniker att jobba på samt olika designer för både bryn och fransar. Du får även lära dig klassisk färg- och form. Förmiddagen börjar med teori samt arbete på modell för browlift. Efter en lunchpaus fortsätter dagen med teori samt arbete på modell för lashlift.

 

Pris: 7000 kr ink moms och startpaket.
Förkunskaper: Inga
Kurslängd: 4 h

färg- och form av bryn & fransar

Öka din merförsäljning och erbjud klassisk färg- och form av bryn och fransar till dina kunder! Dessa behandlingar går snabbt att utföra och är därför ett bra komplement att erbjuda till dina andra behandlingar. Under utbildningen får du lära dig färglära, olika designer och tekniker, att mäta ut bryn,  hur man sminkar bryn m.m. Efter teori kommer du att få utföra en klassisk färg-och form av bryn och fransar på 2 olika modeller.

  

Pris: 2000 kr ink moms och startpaket.
Förkunskaper: Inga
Kurslängd: 4 h

GRUNDUTBILDNING – Fransförlängning (singel+volym)

Utbildningen inleds med 4 intensiva dagar på salongen med både teori och praktik. Sedan är det dags för dig att öva hemma, när du har blivit lite varm i kläderna bokar vi in en 5:e dag på salongen (fler vid behov). För varje påfyllning/nytt set du gör hemma ska du skicka in bilder för feedback. När det är dags kommer vi att boka in en dag för det slutgiltiga provet med en teoretisk- och en praktisk del. Detta bokas in när du har skickat in flera godkända foton.

  

Pris: 17.000 kr ink moms och startpaket värde över 5.000 kr.
Förkunskaper: Inga
Kurslängd: 5 dagar + 1 dag för slutprov

  

vidareutbildning – volymFransförlängning

Är du utbildad fransstylist och vill ta nästa steg och lära dig volymfransar? Då är detta kursen för dig. Du får lära dig olika plocktekniker lagerbyggnad samt att jobba med olika tjocklekar på fransarna. Fransarna som används när man jobbar med volymfransar är mellan 0,03-0,07 mm. Ju tunnare fransar – desto fler fransar kan man sätta i varje knippe. Du kommer också att få lära dig olika designer som t.ex. russian volym, vanlig volym, megavolym, kardashian/whispy När du har lärt dig att jobba med volymfransar kommer du att öppna upp en helt ny värld för dina kunder. Morgonen startar med teori samt plocktekniker. Efter lunch får du arbeta på en modell.

  

Pris: 6000 kr ink moms och startpaket.
Förkunskaper: Grundutbildning – fransstylist
Kurslängd: 1 dag


I alla utbildningar ingår:
– Certifikat
– Ergonomi
– Teorihäfte
– Produktkunskap
– Kundbemötande
– Hygien & säkerhet
– Teoretisk undervisning
– Hårstråts uppbyggnad
– Olika designer & tekniker
– Startpaket med produkter
– Praktisk övning på modell
– Marknadsföring & prissättning
– Skötselråd, eftervård & återbesök
– Hårstrånas uppbyggnad & växtcykel
– Stöttning och hjälp under & efter avslutad kurs

Utbildningarna hålls på salong Hårhörnan – Skönhet & Spa i Västerås, hammarbygatan 4. Parkering finns. Du ska ta med en egen modell att arbeta på, meddela mig i god tid om du ej har möjlighet till detta så hjälper jag till att hitta en modell.

KONTAKTFORMULÄR

För bokning av utbildningar eller vid frågor, vänligen fyll i kontaktformuläret.